BT Tuinen dé specialist in de aanleg van vlonders en tuinterrassen in de regio Zoetermeer

Neem contact op voor meer informatie

Een mooi aangelegd vlonderterras is een ware blikvanger in uw tuin. Bij BT Tuinen uit Zoetermeer leggen we uw terras snel en vakkundig en uiteraard leggen we het precies in de stijl die u wenst en met het materiaal dat bij uw tuin en bij uw huis past. We vertellen u in een vrijblijvend gesprek graag meer over de verschillende mogelijkheden van de aanleg van een terras passend in uw tuin.

Vlonders en dergelijke

Houten vlonders, zijn op dit moment helemaal in. Ze geven een strak, maar toch ook organisch gevoel aan de uitstraling van uw tuin of terras. Bij BT Tuinen in Zoetermeer maken we precies het vlonderterras van uw dromen. Dit doen we van hout of van niet van hout te onderscheiden kunststof. Uiteraard maken we uw vlonderterras altijd als een maatoplossing. Het terras kan ook onderdeel van een volledig nieuw tuinontwerp worden ingepast. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden op het gebied van vlonderterrassen.

Bel ons direct

Prachtig aangelegde vlonderterrassen door BT Tuinen

 

Bekijk hier foto's van een recent door ons aangelegd vlonderterras aan het water. Met recht een echt juweeltje! Bent u geïnteresseerd in meer van onze projecten? Neem dan direct contact met ons op via 06 - 48 10 60 14.

BT Tuinen voor vlonders en meer in Zoetermeer en omstreken.

Neem contact op