Tuinontwerp & tuininrichting in de omgeving van Zoetermeer

Schakel ons in

Wilt u graag een professioneel ontworpen (nieuwe) tuin of wilt u uw huidige tuin veranderen in een droomtuin? Bij BT Tuinen in Zoetermeer zijn we hierin gespecialiseerd. Samen met u bespreken we uw wensen ten aanzien van het model tuin dat u voor ogen hebt. Of dit nu een landelijke tuin is of een strakke moderne. Een tuin met een gazon of eentje met een vijver of zwembad, alles is mogelijk. Uiteraard bespreken we ook welke beplanting hierin zeker niet mag ontbreken. 

Tuinontwerp en tuininrichting

Voordat we bij u aan de slag gaan, maken onze hoveniers altijd eerst een ontwerp van uw nieuwe tuin. Dit doen we aan de hand van uw wensen en u krijgt van ons een volledige plattegrond van de tuin. U kunt ook kiezen voor een 3D-tekening van het ontwerp, zodat u precies kunt zien wat u kunt verwachten. We creëren het juiste beplantings- en verlichtingsplan voor uw tuin, zodat u in ieder seizoen opnieuw kunt genieten.

Maak een afspraak

Inspiratie

BT Tuinen werkt o.a. samen met Terras & Trends om zo up-to-date te blijven van de laatste trends en technieken voor de beste tuinen.

Benieuwd naar de laatste trends voor in de achtertuin? Werp hieronder een blik!

Diverse tuininrichtingsprojecten

 

Bent u benieuwd naar door ons ontworpen en ingerichte tuinen? Bekijk dan hier een impressie van enkele recent door BT Tuinen aangelegde tuinen. Wilt u meer weten of wilt u weten wat wij voor u kunen betekenen? Bel ons dan direct op 06 - 48 10 60 14 of vul het contactformulier in.

Voor een mooi tuinontwerp in de omgeving van Zoetermeer neemt u contact op met BT Tuinen

Bel ons voor meer informatie