Perfect tuinonderhoud en meer in de regio Zoetermeer

Neem contact op

 Of het nu gaat om een strak aangelegd gazon of om een tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen, iedere tuin vraagt om regelmatig onderhoud. Bij BT Tuinen uit Zoetermeer verzorgen wij het onderhoud van uw tuin op professionele wijze en dat doen we met plezier én met verstand van zaken. We snoeien uw struiken en hagen, we maken uw tuin winterklaar, verwijderen onkruid en we zorgen voor de juiste bemesting, zodat u in alle seizoenen optimaal kunt genieten van uw tuin. Werp een blik!

Tuinonderhoud

Of u uw tuin op reguliere basis onderhouden wilt hebben, of dat u, na jaren van uw tuin te hebben genoten, eens een goede eenmalige onderhoudsbeurt wilt, de hoveniers van BT Tuinen helpen u graag bij al uw onderhoudswerkzaamheden. Denk daarbij aan snoeien, onkruid verwijderen en bestrijden, maar ook aan bestratingen ophogen, uw gras maaien, borders (opnieuw) beplanten, tegels schoonspuiten en nog veel meer. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die passen bij uw tuin.

Vraag naar de mogelijkheden

Een impressie van ons tuinonderhoud

Om u een idee te geven van wat BT Tuinen voor u tuin kan betekenen, ziet u hieronder een foto-impressie van diverse door ons onderhouden tuinen.

Voor uw tuinonderhoud neemt u vandaag nog contact op met BT Tuinen uit Zoetermeer 

Neem contact op