BT Tuinen voor schuttingen en meer van in de omgeving van Zoetermeer

Neem contact op

Een schutting is bedoeld als een duidelijke erfafscheiding van uw tuin en bij BT Tuinen in Zoetermeer weten we precies welke schutting voor uw tuin en uw huis geschikt is. Dit kan een schutting zijn van hout, van kunststof, maar ook van bomen of struiken, zoals een haagbeuk. Schakel ons dan ook in en geniet in uw tuin van de privacy die wij u met onze schuttingen bieden.

Schuttingen

Wilt u meer privacy creëren in uw tuin, dan kiest u natuurlijk voor een mooie schutting. Bij BT Tuinen uit Zoetermeer kunt u kiezen uit een groot assortiment aan verschillende schuttingopties, van hout of beton tot aan haagoplossingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen met u kijken we welke schutting precies past bij uw tuin. Daarna maken we een vrijblijvende offerte van wat het u gaat kosten als u de schutting door ons professioneel laat plaatsen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op voor een afspraak

De schuttingen van BT Tuinen

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van erfafscheiding, kunt u ons bellen op 06 - 48 10 60 14. We helpen u graag verder. Wilt u een indruk van de soorten schuttingen die we zoal plaatsen. Bekijk dan hier in de fotogalerij enkele van onze recente werken.

Voor meer privacy in uw tuin kiest u voor een schutting van BT Tuinen uit Zoetermeer

Neem contact op met onze hoveniers