BT Tuinen voor al uw graaf- & grondwerkzaamheden in de regio Zoetermeer

Bel ons direct

BT Tuinen in Zoetermeer is naast het ontwerpen aanleggen van tuinen, ook gespecialiseerd in het grondwerk voor uw tuin en/of oprit. Goed grondwerk vormt namelijk de basis voor een mooie tuin waar u jarenlang plezier van hebt. Bij BT Tuinen verzekeren we u van een goede ondergrond voor uw tuin.

Graaf- en grondwerkzaamheden

Is uw terras na jaren verzakt, of wilt u een keer helemaal met een schone lei beginnen en uw tuin professioneel laten afgraven? Misschien denkt u eraan om een mooie verhoging met beplanting te creëren zodat u uw tuin een totaal nieuwe look kunt geven. Voor alle soorten graaf- en grondwerkzaamheden in uw tuin in de omgeving van Zoetermeer schakelt u BT Tuinen. Onze ervaren hoveniers beschikken over de juiste apparatuur om zelfs de grootste klus aan te kunnen, waarbij zij uiteraard ook zorgen voor de afvoer van al het eventuele tuinafval. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Voorbeelden van ons grondwerk

Voor meer informatie over grondwerk voor uw tuin, uw oprit en/of uw terras,kunt u ons altijd bellen op 06 - 48 10 60 14. Bekijk hier alvast een aantal foto's van recent door ons verricht grondwerk.

Neem vandaag nog contact op met BT Tuinen uit Zoetermeer om uw graaf- & grondwerkzaamheden te regelen.

Neem contact op