BT Tuinen dé expert in bestrating & betegeling in Zoetermeer en omgeving

Neem contact op met onze hoveniers

Met mooie tegels of met een strakke bestrating maakt u uw tuin en terras of oprit helemaal af. Bij BT Tuinen uit Zoetermeer weten we precies wat past in uw tuin en weten we ook hoe de tegels moeten worden gelegd om bijvoorbeeld wateroverlast in uw tuin na een flinke regenbui te voorkomen. Met de expertise van onze hoveniers zijn we graag van dienst.

Keramische tegels

Als u voor uw tuin op zoek bent naar tegels die ongevoelig zijn voor invloeden van buitenaf en die weinig onderhoud vragen, dan zijn keramische tegels een goede keuze. Keramische tegels zijn gemaakt van klei dat op een zeer hoge temperatuur wordt gebakken. We zetten de voordelen van een keramische tuintegel voor u op een rijtje:

  • Een keramische tegel is altijd maatvast
  • Een keramische tegel weegt minder dan een betontegel
  • De tegel is krasvast en kleurvast
  • Een keramische tegel is onderhoudsvriendelijk
  • De tegel neemt door de hardheid weinig water op.

Keramische tegels zijn anders dan betonnen tegels niet altijd vorstbestendig. Een betonnen tegel is waterdoorlatend waardoor vorst  geen schade aanricht. Kiest u een keramische tegel van 4 cm dikte dan kan deze gelegd worden in een gestabiliseerd zandbed, waardoor de tegel vorstbestendig wordt.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden die er zijn wat betreft keramische tegels voor uw tuin. We vertellen het u graag.

 

Direct een offerte aanvragen

Bestrating en betegeling

Als u uw tuin (opnieuw) wilt laten betegelen, hebt u keuze uit veel verschillende opties. Zo kunt u bij BT Tuinen kiezen uit een grote variëteit aan tegels. Houdt u van betontegels of van gebakken tuintegels, of kiest u liever voor natuursteen of voor hout, bij ons is het allemaal mogelijk.

Afhankelijk van het terras of tuinpad, kunnen wij verschillende soorten verbanden in het legpatroon van de tegels aanbrengen, zodat we precies die look creëren die past bij uw tuin.

Vraag onze gespecialiseerde hoveniers naar de verschillende mogelijkheden. Zij geven u graag uitgebreid advies over welke tegels goed passen bij uw tuin of uw oprit.

Direct een offerte aanvragen

Voorbeelden van bestrating gelegd door BT Tuinen

 

Bekijk hier diverse recente bestratingsprojecten van BT Tuinen uit Zoetermeer. Hebt u ook interesse in een door ons aangelegd terras, tuinpad of oprit? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Onze hoveniers staan met kennis van zaken voor u klaar.

BT Tuinen uit Zoetermeer dé expert in bestrating & betegeling

Neem contact op voor meer informatie