Expertise in hovenierswerk, tuinonderhoud en meer in de regio Zoetermeer

Neem contact op

Voor vakkundige hoveniers met meer dan dertig jaar ervaring en expertise in de regio Zoetermeer bent u aan het juiste adres bij BT Tuinen. Wij bieden een volledig scala aan hoveniersdiensten en servicemogelijkheden om uw droomtuin te realiseren, onderhouden of upgraden. Neem vandaag nog contact op om uw wensen met ons te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinontwerp en tuininrichting

Onze hoveniers maken een volledig professioneel ontwerp van uw nieuwe tuin aan de hand van uw wensen. U krijgt een volledige plattegrond van de tuin of optioneel een 3D-tekening van het ontwerp, zodat u precies kunt zien wat u kunt verwachten. We creëren het juiste beplantings- en verlichtingsplan voor uw tuin, zodat u in ieder seizoen kunt genieten van uw tuin.

Maak een afspraak

Tuinonderhoud

Of u nu regelmatig onderhoud aan uw tuin nodig heeft, of juist na jaren van uw tuin te hebben genoten eens een goede eenmalige onderhoudsbeurt wilt, de hoveniers van BT Tuinen kunnen u helpen met allerlei onderhoudswerkzaamheden. Denk daarbij aan snoeien, onkruid verwijderen en bestrijden, de bestrating ophogen, uw gras maaien, borders (opnieuw) beplanten, tegels schoonspuiten en nog veel meer. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Graaf- en grondwerkzaamheden

Is uw terras na jaren verzakt, of wilt u met een schone lei beginnen en uw tuin professioneel laten afgraven? Of denkt u eraan een mooie verhoging met beplanting te creëren om uw tuin een nieuwe look te geven? Voor allerlei graaf- en grondwerkzaamheden in uw tuin kan BT Tuinen u van dienst zijn met ervaren hoveniers. Wij beschikken over de juiste apparatuur om zelfs de grootste klus aan te kunnen en zorgen tevens voor de afvoer van al het eventuele afval. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Bestrating en betegeling

Als u uw tuin (opnieuw) wilt laten betegelen heeft u keuze uit veel verschillende opties. Zo kunnen wij bij BT Tuinen een grote variëteit aan tegels bestellen, van beton en gebakken tuintegels tot natuursteen of zelfs houten tegels. Afhankelijk van of het een terras of een tuinpad is, kunnen wij verschillende soorten verbanden in de tegels aanbrengen om precies de look te creëren die past bij uw tuin. Vraag onze hoveniers naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Schuttingen

Wilt u meer privacy creëren in uw tuin, dan is het een idee om schuttingen te laten plaatsen. Bij BT Tuinen uit Zoetermeer hebben wij de beschikking over een groot assortiment aan verschillende schuttingopties, van hout of beton tot aan haagoplossingen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Vlonders en dergelijke

Houten vlonders geven een net, maar toch organisch gevoel aan uw tuin of terras. Bij BT Tuinen maken we precies de vlonders die u wilt. Uiteraard altijd in een maatoplossing en eventueel als onderdeel van een volledig nieuw tuinontwerp. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Alvast een voorproefje van eerde afgeronde projecten

Bent u benieuwd naar het soort projecten dat BT Tuinen voor u kan uitvoeren? Bekijk ik deze galerij een overzicht van projecten die wij in het verleden bij verschillende tevreden klanten hebben uitgevoerd. Geïnspireerd? Neem contact op om uw tuinwensen met ons te bespreken.

Neem vandaag nog contact op met BT Tuinen uit Zoetermeer om uw tuinwensen met onze professionele hoveniers te bespreken.

Neem contact op